sobota 2. listopadu 2013

Ranní ptáče dál doskáče (víc sežere a dřív pojde)

Kdo pamatuje Policejní akademii Zdeňka Izera, ten hlášku, která se objevila v nadpisu zná. Kdo toto spojení četl poprvé, tak se možná trochu zalekl, co za morbidní náladu to poránu mám, ale věřte, že vstávat denně kolem 4.hodiny ranní by vás do podobného stavu mysli dovedlo taky.


Moje dítě je tyran. Jinak nechápu, proč ráno prudí tak brzy. V noci už spí lépe než před pár měsíci, ale to vstávání jí zůstalo. Nepomohla změna času, nepomohlo, že je venku tma jak v pytli (která je tam ještě dlouho po tom, co vylezeme z postele) a nepomáhá ani snaha dát dítě spát později. Nepomáhá nic a já jsem tak třeba dnes v 5:15 po snídani. Čeká mě další dlouhý den. Cácorce rostou zuby, 4 stoličky, a proto je navíc mega prudérní. Takže nejen že mě vytáhne v půl 5 z postele, ale ještě tu celé dny kňourá, ječí, vzteká se a otravuje.

Jsem asi matka na baterky a jsem spokojená jen když mé dítě je v pohodě. Opětovně se mi potvrzuje, že mé tělo "i love you gen" opravdu postrádá, protože jinak bych nemohla chvílemi své dítě nesnášet tak, jak ho občas nesnáším.


P.S.: rejpaly prosím, aby brali tento můj comming out s rezervou a nevolali sociálku - malá je ok, starám se o ní dobře, je zdravá a správně živená, dostává se jí lásky, hrajeme si atd., jen mě prostě občas pekelně se*e že od 4:30 prudí :D
zdroj obrázku

4 komentáře:

  1. Myslím, že tohle snad zná každá co má dítě :-)
    Přeji pevné nervy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dík, vždycky mě to pak mrzí, že jsem na ní byla naštvaná, ale prostě jsou chvíle, kdy je to mazec...

      Vymazat
  2. Taky jsme takovych par dnu, ta nase na zuby dost trpela :-( fungovala jsem jen od kafe ke kafi, ktere pak uz ani nezabiralo, nastesti se to po case upravilo :-) ja kdyz jsem nevyspana, tak jsem strasne protivna, takze tyto myslenky chapu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju za podporu, je to občas taková síla a nápor na nervy, že to nedávám a pak mě to šíleně mrzí a pochybuju o sobě....

      Vymazat