pátek 7. února 2014

Dlouhé dny

Vždycky jsem byla ranní ptáče. Jediná výjimka bylo období vzdoru v pubertě, kdy jsem rodičům natruc vylehávala do 11 hodin každý víkend :-) Když jsem nastoupila na vysokou, tak jsem si volných dnů začala vážit a proto jsem místo polehávání a vyspávání chodila ráno na brigádu a odpo se věnovala koníčkům. S nástupem do práce a následně se započetím stavby domu, který jsme stavěli svépomocí, jsem už vstávat brzy naštěstí brala jako samozřejmost a ani budík o víkendu na sedmou mi nezkazil náladu. Pak přišlo těhotenství a cácorka. A z ranního ptáčete se na chvíli stal nespící a jen kojící tvor :-D teď je holčičce rok a půl, nekojím, ale se spánkem to moc hitparáda není. Moje zlato vstává mezi 4. a 5. hodinou. Denně. A preferuje spíš časy DO 4:30. Jediná výhoda je, že toho hoooodně stihnu udělat :-D  Jinak nic moc.

4:30-12:00 jsme na nohou, pak malá 12:00-14:00/15:00 spí a já se snažím udělat co s ní nemůžu (prádlo,myčka,atd) a následně 15:00-19:00 opět hraní,zlobení,blbnutí. Ve 22:00 jdu spát. Takže spím cca 6 hodin..mateřská dovolená je v podání mé dcerky docela záhul :-D

3 komentáře:

  1. Je třeba si na všem umět najít nějaké to pozitivum! :) Ale i tak ti to nezávidím :/

    OdpovědětVymazat
  2. Jseš dobrá, že i přes vstávačku s cácorkou cvičíš a makáš...4:30 !!...to bych byla úplně mrtvá...ale chápu, že když musíš, tak musíš..:)))))
    Zkusím nějaké cvíčo od tebe, to minulé vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dnes vstávala až v 5:15 ;) hele v poledne jsem K.O. a někdy si jdu dáchnout taky když spí, takže to vcelku jde. Ale neříkám, že bych neuvítala spát denně do 6 aspoň :D cvíčo zkus a napiš do komentářů, jak se ti cvičilo ;)

      Vymazat