neděle 6. dubna 2014

Vyhlašuji boj proti mlsání mimo režim. Značka: DEFINITIVNĚ!

Někteří už vědí, že poslední dobou mám krizi vůle a že mě to štve. Bývala jsme v jídle pečlivější. Bývala jsem poctivější. Bývala jsem svědomitější. Vinu (v uvozovkách) za to dávám svému stavu - jsem matka. Na mateřské. A o dítko se starám hodně sama. Partner pomáhá, ale je takový svůj v tomto ohledu, takže většinou jsem s malou sama. Nejdřív jsem kojila, takže jsem to nemusela hrotit, pak jsem zas moc nespala, protože malá v noci prudila, takže opět tělo cukry potřebovalo a zpracovalo no a teď už sice dlouho nekojím a spím celou noc, ale pro změnu jsem s cácorkou hodně na nohou (5-12, 15-20) a zas se mi zvýšila zátěž se cvičením (předcvičuju 7x týdně). Výsledkem je, že mimo jídelníček (kdy si držím 7500kJ) umlsávám a uzobávám blbiny. Skoro nekontrolovaně. A to MUSÍ skončit ;)

Už slyším ty řeči, že to přece není potřeba si něco striktně zakazovat a být na sebe přísná. A to já ani nechci ;) Jen tomu trochu dám řád, abych věděla, kolik jsem toho do té papuly strčila.

Úkol na první týden snažení, který začíná zítra, je mlsat k snídani plánovaně a započítat si to ;) Druhý mls bude povolen po obídku, opět plánovaně ;) Cílem je postupně dojíst zásoby kravin :-P (a jako bonus třeba zhubnu trochu toho tuku co se mi teď udělalo :-P )



Jo a v pátek jsem byla na chvilinku ve fitku (čekala jsem na kamaráda) tak jsem si neodpustila pár fotek ;-)

9 komentářů:

  1. radši začni mlsat:( vždyť jsi šíleně hubená....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se ti zdá ;-) 62kg/173cm je ok.

      Vymazat
    2. proč zvláštní? já nechci nějak extra hubnout, jen nechci jíst blbosti bezmyšlenkovitě a nekontrolovaně to do sebe soukat.

      Vymazat
  2. pěkné cíle, držím palečky:) já nevydržela nemlsat ani přes vlnění, jsem marná prostě:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. však u mě tobude jen o mlsání nějaktrochu kontrolovaně a hlavně Hani,já nemlsám tvaroh a podobně zdravé věci,ale piškoty,bebe,lázeňské apod. Nejsi marná,nerouhej se,jsi šikulka;-)

      Vymazat
  3. Držím palce Jani a pevnou vůli. PS: vypadáš super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :-) a za chválu moc moc díky, snažím se ;) však to znáááš :-P

      Vymazat