sobota 17. května 2014

Aktuality

Dlouho jsem nic nenapsala a dnešek se ani nedá počítat jako "náprava" tohoto stavu. Jen hlásím, že jsem živá, cácorka taky (ačkoli někdy má namále, grr) a stále na sobě makám :)

Momentálně nás s malou čeká náročné období, kdy budeme muset zvládnout všechno samy - táta nám jede na služební cestu, na dlouho. Takže se už psychicky chystám na to, že budu muset cvičit zas víc doma. Stačí rýma jako teď 14 dní a mám po předcvičování. Cácorku si tam totiž beru s sebou a mezi děti nastydlá nemůže. No uvidíme. Jinak se máme fajn, dítě dělá pokroky a začíná to být už človíček a parťák :)

Cvičím stále s maminkami 3-4x týdně plus 2 kruháče. Někdy něco malého dám i doma, většinou izolovaně na tu mojí chabou horní polovinu těla - biceps, ramena, prsa. Taky se chystám na kontrolní InBody, opět v rámci nějaké promo akce zdarma, tak snad bude výsledek stále stejný (o lepší neusiluji, na to je moc malý časový rozestup mezi měřeními).

Aktuální forma zde:

Míry stále tak nějak stejné a váha 60-62, podle nálady :) Ráda bych zpět pěkných 58, ale nedaří se a nohu za krk si kvůli tomu nedám.

Takže sportu zdar a buďte na sebe hodní, pusu já a cácorka :-*

2 komentáře:

  1. Tohle je obdivuhodné - zvládat malého prďolu (tedy cácorku :D) , k tomu se starat o domácnost a ještě cvičit a vypadat takhle dobře! :) Budu držet palce, ať malá nezlobí a určitě to společně zvládnete!

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju. Dá se to, když je dítě zdravé a na cvičení je čas. Jsem s ní sice sama, ale zas aspoň ted nemusím třeba večer vařit a tak ;-)

    OdpovědětVymazat