neděle 4. května 2014

Mám se ráda, ale...

POZOR, příspěvek psán pod vlivem 4dcl vína... :)

Kdo sleduje TV Nova tak o tom ví. V pátek v noci jel zdrogovaný kluk autem a nereagoval na STOP policie. Kousek od Kostelce nad Labem se ho pokusila místní hlídka zastavit. Marně. Najel do policistky, 36 let (matka dvou dětí) a zabil jí. Konec. Tečka. Ticho.

O tom, co je chlapec zač nechci tady na blogu psát a nechci ani od vás nic číst v komentářích.

Chci touto cestou říct, že bychom opravdu měli a hlavně mělY, my ženy, holky, slečny, dívky, paní žít okamžikem. Pořád řeším, že mám sice svalnatý zadek, ALE...jaký ale sakra? Udělám X těch a těch cviků, zmáknu toho víc než kterýkoli chlap, mám fyzičku, jím povětšinou zdravě. Mám zdravou dcerku.

Holky prosím, pokusme se opravdu se mít rády. Máme špek? No a co?? Můj chlap mi řekl, že nevidí rozdíl oproti po porodnímu období. Měla jsem o 10kg víc :D Nevidí to, protože jsem byla v tu dobu šťastná a spokojená, že jsem máma a neřešila jsem blbiny.

Prosím, netrapte se kravinama........... je fajn na sobě makat, ale ne s negativními pocity a z negativních pohnutek....

10 komentářů:

  1. Člověk si málokdy uvědomuje, že každý den může být jeho posledním..
    Krásně napsáno..donutilo to i mě, abych se zamyslela...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. měli bychom prostě víc ŽÍT ;) já jsem to dnes zkusila-odpočinkový den, parádní oběd s kamarádkou a relax.

      Vymazat
  2. Hezke zamysleni. Musim jedine souhlasit. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky. mě mrzí, že facebook je plný nešťastných holek které se za každou drobnost hned nesnáší...taky mám dny kdy jsem na sebe přísná, ale pak se vždy zamyslím a srovnám se aspoň trochu ;)

      Vymazat
  3. Tak tohohle se ja bojim nejvic.jezdim na kole kazdy den a bojim se, ze se mi takto neco stane.z minuty na minutu.strasne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to si zas nesmíš tak připouštět ;) spíš si život užívat a usmívat se!

      Vymazat
  4. Já, jako chlap, tohle žití okamžikem podporuji u každého. Manželka třeba teď dlouho přemýšlí nad tím, že si pořídí nové brýle, které jsou teď trendy. Ale furt neví, jestli do toho jít nebo ne. Tak jsem jí řekl, že do toho prostě musí jít. Peníze na to máme, tak co? Když bude takhle dlouho přemýšlet, tak ty brýle za chvíli vyjdou z módy a bude z toho akorát zklamaná.

    OdpovědětVymazat