neděle 4. května 2014

UNIVERSALMAN.CZ aneb můj první závod

Mám to za sebou a celkem se ctí ;) Zúčastnila jsem se závodu, který kombinuje běh s klikováním a dřepy, takže pro mě jak dělaný ;) Netrénovala jsem speciálně vůbec, protože můj předcvičovací kalendář je plný a na další cvičení navíc prostě nebyl čas. Dnes v 10 hodin jsem tedy vyrazila směr Letňany tak nějak odhodlaná "doběhnout&nepoblít se". Zvládla jsem obojí a celkem se ctí, 6km běh prokládaný po každém kilometru 30 dámskými kliky až do lehu se zvednutím dlaní a 30 dřepy s rukama až nad hlavu a dole až na paty ;) a finiš 100m sprintík :) Dojmy skvělé a pocit sama ze sebe VY-NI-KA-JÍ-CÍ :)


8 komentářů:

  1. Jani, fandíme do tréninku a těšíme se na Tebe na dalších závodech na viděnou .-)
    Tým www.universalman.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jirko už si brousím zuby na Liberec - máme to kousek, byly jsme tam na dovče v super ubytování a chceme jet v září zas, takže to zkusím skloubit se závodem 6.9 ;)

      Vymazat
  2. gratulace!! tolik kliků bych nezvládla ani za boha :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si nemyslím, ale budiž ;) Doporučuju tenhle typ závodu zkusit. Je to super kombinace vytrvalosti, síly a nakonec těch 100m sprint chce fakt sáhnout až na dno sil, prostě BOMBIČKA.

      Vymazat
  3. Jani skvělé. Přesně takové, jaké to má být u aktivních maminek Sport Angel, účastnic Maminy Cup a MAMINY RUN. Jsi součástí a bude nám ctí, když zůstaneš. Jana K

    OdpovědětVymazat
  4. Taky se chystám, v listopadu v Brně :-)

    OdpovědětVymazat