středa 16. července 2014

Červenec u nás - kolo, jídlo, sport

Léto je v plném proudu a tak se snažím si ho v rámci možností užívat :) Když mám hlídání, tak se snažím jezdit na kole (viz foto z Kokořínska a mých prvních 70 km v sedle). Taky se pokouším zas trochu učesat stravu a jíst zase saláty a nebo jako na fotce vlevo dole ryby (tilápie na másle, rýže, eidam). Trochu se věnuju i zahradě, což ale asi zas brzy přestanu, protože např. srp mě totálně přepral, hajzlík :) ono s malou za zády se neposekaná tráva u zdi srpí blbě :D No a jinak samozřejmě cvičím cvičím cvičím. Tento týden máme zavřenou sokolovnu, tak jsem si dala odpočinek od maminek a cvičím trochu doma. Objevila jsem super video od Boba Harpera na core, tak se mu zkusím aspoň 5x pověnovat a pak o něm třeba napíšu i víc :) Jo a taky trochu víc běhám, když je hlídání a uběhla jsem poprvé víc než 5 km ;) čas pod 6 min/km je teď můj cíl. Už jsem to zvládla, takže se snažím tak běžet pokaždé (uf uf). Létu zdar, milánci a držte se pokud míváte splín jako jsem měla já po neštěstí v Afghánistánu :( pusu, pa.



2 komentáře:

  1. je krásné jak si užíváš léta :) narozdíl ode mně:(
    Bříško máš peckovní, závist veliká! a 5 km běhu je žůžo labůžo, buď spokojená :) já bych zase brečela u 70 km na kole :D max jsem myslím naráz ujela jen 50 km a i když jezdím denně, dlouhé tratě moc netrénuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty seš kecka. 70 bys dala v pohodě, to už není skoro rozdíl, fakt. Běhat bych ráda dala 10 km, ale nemám moc možnost trénovat. A břicho-přibrala jsem ted žraním ze stresu po útocích v Afghánistánu skoro 2kg, takže je to bída. Ale to zas půjde ;-)

      Vymazat