pondělí 21. července 2014

Forma aneb stres=+2kg

Jen tak jsem se dnes pro srovnání opět fotila a zde je výsledek. Dramatické události posledních pár týdnů v AFG plus vedro plus nervozní dítě rovná se cca 2 kila nahoře (užírám kraviny), ale to se nedá svítit a musí se hold zas počkat až se to všechno srovná. Lámat nic nebudu, to stejně nefunguje. Až to půjde, tak tělo ty kilča pustí samo ;)

Jo a taky jsem byla podruhé na kole - tentokrát 60 km, Benátky nad Jizerou ;) A na sobotu mám opět v plánu vyjet, tak snad klapne počasí a hlídání ;)

Jak zvládáte stres vy? Jíte? Nejíte? Mlsáte?

6 komentářů:

  1. to bříško uáááá <3 Jani, ještě jednou budeš nadávat na svou postavu a já tě příjdu osobně vyppleskat! máš nádherné tělo! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepřehánej kočko, ale děkuji :-* ty seš takový moje fitness sluníčko. ;)

      Vymazat
  2. Vypadáš moc dobře Jani. Vůbec si nedělej starosti s nějakým kilečkem navíc, které ti evidentně vůbec neuškodilo. Doufám, že jste všichni v pořádku (mám na mysli ten AFG). Drž se!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo a co se stresu týče, tak většinou mě v jídle nijak neovlivňuje. Ale je fakt, že se mu dost vyhýbám, takže ani nevím jistě :D

      Vymazat
    2. Jojo, AFG za nás dobrý (v rámci možností) takže Uf uf. Já se taky stresu snažím vyhýbat ale teď je to opravdu nářez a ty 2 měsíce za mnou plus 4 měsíce co jsou přede mnou tak jsou má zatím největší výzva :) A díky za pochvalu - jen těch 6 kostek jak jsi ty viděla u sebe, tak se mi stále schovává pod peřinkou (asi před sluníčkem, chichi)...

      Vymazat
  3. Tak to máte ale hodně pěknou postavu! Já se furt nějak nemohu dokopat k nějakému pohybu. Byla jsem na tomhle semináři a tam mi pomohli se naučit stravovat jinak a lépe. A tím jsem shodila už 5 kg. Ale potřebuju ještě 5 kg. A to si myslím, že dám pohybem...ale mno. Když vás tak vidím, tak se musím už odhodlat a vyběhnout!

    OdpovědětVymazat