čtvrtek 17. března 2016

Tak už zase skáču nejen přes kaluže aneb i po krizi se pokouším o běh a závody

Sešel se měsíc s měsícem a já se opět pokouším podávat jakési běžecké výkony...moc to nejde. Dře to a hlava s tím šíleně bojuje. Chci a nemůžu. Mozek velí 5:30/km, sakra! A co na to tělo? 6:00/km a buď rád! Ale já to nevzdávám ;) s mizerným skore 50-60 km měsíčně se i přes trapné časy přihlašuju na závody. Vždyť cílem není jen dobré tempo, ale hlavně ta pohoda okolo a vidět se s kamarády ;)

Takže co mě zatím čeká:
12.3.2016 Borecký Půlmaraton 21,1 km (už je za mnou)
27.3.2016 Labské pískovce 15 km
2.4.2016 Pražský půlmaraton 21,1 km
16.4.2016 Pardubický vinařský půlmaraton 21,1 km
23.4.2016 POŠUK 16 km
7.5.2016 Pražský Maraton 42,2 km - možná

Tak uvidíme, jak to půjde ;)

10 komentářů:

  1. Držím palc Jani :) Jsi borec, pro mě je 10 km dost. Pak už mě to nebaví :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru dik. Snazim se a az udelam poradek v jidle tak snad i forma se vrati,ted je to hodne zality :( ;)

      Vymazat
    2. Veru dik. Snazim se a az udelam poradek v jidle tak snad i forma se vrati,ted je to hodne zality :( ;)

      Vymazat
  2. Velký obdiv, přeji hodně štěstí :)!

    OdpovědětVymazat
  3. Budu ti držet palce ať se ti to všechno vyvede. I já jsem byla nadšená do sportování než přišly problémy se stehnami. Pak to šlo celé z kopce. O tom, jak mě napustil manžel ani radši mluvit nebudu. Jednak jsme to zjistili pozdě, druhak se nám úplně poskvrnilo bavlněné povlečení. No vysvětlovat to návštěvě nebylo dvakrát příjemné.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, opravdu Tě moc obdivuji za tvé odhodlání. Já dříve také běhala, ale už na to nemám vůbec čas. Mám toho opravdu hodně. Starám se o dvě děti a do toho pomáhám manželovi v jeho podnikání. Nedávno jsme si trošku ulehčili práci a objednali si specializovanou firmu na roční hlášení o produkci odpadu 2021 a i na rok 2022. To nám snad ušetří trošku času!

    OdpovědětVymazat
  5. Hustě! Já utíkám často před dětmi. Hrozně si tím vyčistím hlavu. Sice nejsem vytrvalý běžec ale běhám ráda. Jsem spíše indián ale to je jedno. V poslední době jsem si velmi oblíbila veslovací trenažer. Mají ho často v posilovnách, takže když je běžecký pás zabraný, vrhnu se na veslování. Je to někdy i větší makačka. Protože člověk jak u toho sedí, tak musí víc zabrat.

    OdpovědětVymazat
  6. A jak to nakonec dopadlo? Mně po běhání neuvěřitelně bolí celé tělo, asi něco dělám blbě :D. A to toho nenaběhám tolik, jako ty. Takže smekám. Každopádně co můžu doporučit na uvolnění svalů a hezky z pohodlí domova, jsou masáže třeba pomocí masážní pistole. Výhoda je hlavně v tom, že nemusíš nikam chodit a zvládneš to úplně sama.

    OdpovědětVymazat
  7. Spolu s kamarádkou jsme se před nedávnou dobou rozhodli, že začneme společně běhat v nedalekém lesoparku a jsem za to moc ráda :-) Cítím se fresh a to mě baví! Navíc jsem si přes eshop second hand objednala kvalitní běžecké botky, které se mi často po doběhnutí ani nechtějí vyzouvat ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Mám auto od značky Škoda a jsem zvyklý si na něm vyměňovat některé malé náhradní díly. Nedávno jsem sháněl nové stěrače, které jsem si objednal na jedné stránce na internetu, kde mají všechny nahradní díly škoda. Jsem s nimi velice spokojený, a tak si tam objednávám opakovaně, ale mé opravářské schopnosti jsou trošku omezené.

    OdpovědětVymazat