neděle 1. září 2013

Aktuálně ze života...

Prázdniny skončily a začalo další období - podzim. Někdo bere 1.9. jako fajn den na začátek změny životního stylu. Někomu opět začíná škola, jiným až v říjnu...nám se každopádně mění pořád něco s tím, jak cácorka roste. Už chodí s jistotu a začíná běhat. Začíná se vztekat a domáhat se toho co chce. Přestává spát ráno a spí jen po obědě. Už nechce sedět v kočárku. Podle toho mimochodem taky vypadají nachozené kilometry - za srpenec pouze cca 55 km (samozřejmě nezapočítávám cestu do krámu, na autobus a podobně), na kole jsme taky párkrát byly a najezdily jsme 26 km. Se sporttesterem jsem tak na kole, na kruháčích a doma odcvičila krásných 35 hodin a spálila 11 500 kcal (= 48 300 kJ), což je fajn výsledek.

Cvičení:

  • pondělí - ráno hodina cvičení s kamarádkami matkami (momentálně se inpiruji u holek z XHITu )
  • úterý - večer sestavy doma (opět inspirace XHIT a teď nově začnu asi zkoušet Shauna T.)
  • středa - večer hodina doma (testování sestavy na čtvrtek pro matky)
  • čtvrtek - ráno hodina cvičení s kamarádkami matkami (momentálně se inpiruji u holek z XHITu ), někdy večer hodinu HIIT kruháč a břicho a nebo něco malého u TV
  • pátek - buď doma hodinka a nebo HIIT kruháč a břicho
  • sobota - ráno HIIT kruháč a večer malé cvičení u TV
  • neděle - ráno HIIT kruháč a večer malé cvičení u TV
Proč už necvičím s Jill? Ani nevím...asi to chtělo změnu ;) Ale docela ráda bych si v budoucnu zas dala 30 Day Shred a vyzkoušela, jak mi to půjde. Tělo si rádo zvyká a když teď pojedu HIIT kruháče a podobně tak to vůbec neznámená, že mi pak např. squat&press nedá zabrat ;)

Pěšky se snažím každý den aspoň těch 5 - 6 km kolečko dát, ale cácorka někdy prostě nemá chuť sedět a radši se prdelíme na hřišti :)

Mometální míry:
  • váha: 58 kg - OK
  • prsa: 87 cm - tady nic nepomůže :D
  • pod prsy: 81 cm - OK
  • pas: 71 cm - dokud budu mít svaly, tak to pod 70 cm nedostanu
  • pupík: 79 cm - tady bych ráda 4 cm dolů
  • zadek: 92 cm - 2 cm bych ráda dolů
  • stehno: 53 cm - 3 cm bych ráda
  • lýtko: 34 cm - OK
  • biceps: cca 25 cm - OK ale klidně ať poporoste
Jídelníček
Někdy se mi daří, někdy ne. Když mám za sebou spaní v délce 2 plus 2 hodiny a mezitím řvoucí cácorku, tak hold mlsám. Jím 8 - 9 000 kJ denně ve složení cca bílkoviny 80g, sacharidy 250g a tuky 55g. Snažím se to dodržovat v okolí těchto hodnot.

Zde jedno aktuální (foceno před 15  minutami) foto, omluvte prádlo visící v pozadí - není možno vyfotit se bez něj, poněvadž u nás doma se suší stále něco :D (to fialové kostkované je moje sexy flanelové pyžamo :) )


8 komentářů:

  1. Jani, já to tvoje břicho žeru. A na prostřední fotce dole jdou krásně vidět boční břišáky. To je nádhera. Jak to děláš? :D
    Jinak postavička je bezvadná, co by za to jiné ženské daly. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kriss děkuju moc za chválu, ale ono je to hodně tím, že na fotce hraje roli světlo a mám zatnuto ;) je to hodně tím, že mám málo tuku a svaly jsou díky tomu vidět (=nejsou schované) a procvičuju je z různých stran a úklů (ale to ty všechno víš a znáš) ;) v reálu to taková paráda není, je tam ještě hooodně práce!

      Vymazat
  2. Týýjo, ty máš teda tělíčko! Ale jak vidím soupis toho cvičení, tak je za tím velká dřina. To já jsem ráda za cvičení 2x týdně :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju za chválu, snažím se. sranda je, že zvažujeme druhé dítko pořídit docela brzy, takže to pak pěkně všechno zas vynuluju a začnu od začátku :D a dřina to je, ale mě to prostě šíleně bavíííí :)

      Vymazat
  3. Taky musím pochválit, na fotkách ti to moc sluší! A to cvičení a rozvržení jídla máš fakt dobře zmáknuté ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky Mončo!! ráda bych vyměnila 1-2 domácí cvičení večer za fitko (chybí mi třeba stahování kladky na záda a těžší činky na ramena a paže obecně), ale zatím to s cácorkou nejde. má radar - stačí když jsem šla běhat a vzbudila se, mrška...snad od Nového roku, třeba :)

      Vymazat