úterý 11. března 2014

Železo u mě doma

Před několika dny jsem měla narozeniny a jako správný pošuk do cvičení jsem si nechala nadělit činky :-)

Momentálně mi tedy občas zpestřují pohyb jednoručky s maximálkou 10kg a dlouhá osa o váze 8kg. Zatím jsem s nimi cvičila jednou a to s jednoručkami bicepsy a ramena s váhou 5,5kg a s osou bench, mrtvý tah a dřepy. Na osu jsem si přiložila 4,5kg takže 12,5kg. Já vím,prd váhy,ale nějak se začít musí ;-) 

S váhami mě limituje především péče o dítě. S rok a půl starou cácorkou si jakoukoli svalovku a podobná omezení prostě nemůžu dovolit ;-)  takže tvarovat budu asi pomalinku, ale i tak jsem ráda, že mám změnu.

6 komentářů:

  1. Já už si neumím představit, že bych cvičila doma. :)) Posilovna pro mě znamená sice další výdaj navíc, ale vyhovuje mi to.
    Ale sama si pamatuju, jak jsem si svou domácí posilovničku vybavovala já. Škoda jen, že teď ty činky leží nevyužité pod postelí. Ale třeba ještě někdy přijde jejich chvíle. :))
    Tak ať se ti s novým náčiním hezky cvičí! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já zas kvůli dítěti nemám kdy do fitka jít, táta malou neuloží a v osm večer už nerada cvičím..

      Vymazat
  2. já chci ty činkyyy! přítel mi slíbil, že mi je vyrobí v práci :D tk jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Držím palce. Já ještě zvažuju kettlebell nebo medicimbal a děsně toužím po TRX ale doma ho nemám kde dát, ani mezi dveře nemůžu,máme křehká futra :-(

      Vymazat
  3. Tyhle činky mám doma taky;) Akorát mě přestalo bavit si pořád přendávat kotouče:D teď už ale doma silové prvky vůbec necvičím, na to využívám fitko, doma pouze karido. Věřím, ale že s dítkem je určitě jednodušší cvičit doma, takže super způsob, jak být do léta šik (ne že bys už nebyla;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to jako takovou sichrovačku,kdyby mi vybouclo kvůli dcerky nemoci předcvičování a kruháč ;-) fitko je pro mě bohužel nerealizovatelné,buuuu...

      Vymazat