sobota 5. července 2014

Rozmanitost a všestrannost aneb vrtěti se vyplatilo

Který pohyb je nejlepší? Posilovna? HIIT? Běhání? Aerobik? Je toho spoustu a nejlepší je vlastně všechno. Ovšem pouze v kombinaci se vším. Základem zdravého a zároveň dobře vypadajícího těla je co nejkomplexnější pohyb. Můj blog, Můj názor. :)

Jak cvičím já? Začínala jsem kdysi se Zuzanou Light. Miluji ji. A její cvičení nejen že je náročnější, ale zároveň je tzv. celotělo. Teď mám svoje hodiny matkocvičení, kde se snažím o totéž. Protáhnout celé tělo. Zařazovat co nejvíc střídání cviků na zemi a vestoje, aby holky musely nahoru dolů nahoru dolů :) cviky izolovaný i komplexní. Věnovat se síle, ale i kondici a "udejchat toho co nejvíc". Občas ale cvičím i doma a ráda si dam třeba Jill. Nebo fitnessbleder videa, momentálně často toto na záda. Ale předevčírem jsem nevím proč zkusila něco, co mi vyvolalo hned v začátku pochybovačný a ironický úsměv. Tzv. Tany tany video  Při jeho cvičení žádný zázrak. Pot se dostavil jen díky předchozí půl hodině posilování, pohyby byly divný a v mém podání až úsměvný. Nu což, deset minut jsem se zavrtěla a ráno cítila "diskomfort" v oblasti nadprdelních bůčků. Dnes už to není diskomfort, ale namožené svaly. COŽE? Po vrtění prdelkou deset minut? Já co cvičím skoro denně? ANO. Protože to bylo nové, jiné, šok pro tělo.

TiffanyRotheWorkouts
Tiffany Rothe

Takže se nebojte toho co neznáte a zkoušejte všechno, protože až po vyzkoušení se dá s jistotou říct, zda to je nebo není k něčemu dobré ;)

2 komentáře:

  1. Ano, ano. Také jsem nad Tany Tany měla pochybovačné úsudky, ale když jsem druhý den cítila bůčky, byla jsem ohromená! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně. Ale budu zařazovat jen občas. Přeci jen co "sílí" tak de zvětšuje, takže opatrně ;-)

      Vymazat