sobota 13. září 2014

9. MAMINY RUN - Praha Petřín

Štafetový kolík doputoval na Petřín a spolu s patronkou Kateřinou Jacques a bandou skvělých holek jsem i já podpořila tento super projekt hlásající myšlenku "maminky, buďte v pohybu".

zdroj FB MAMINY RUN

Sešli jsme se v 10:00 na okraji parku. Bylo nás pomálu, ale ani to nezkazilo těm, kdo přišli, radost z akce. Prostředí parádní. Atmosféra ještě lepší. Fotilo se o 106 a hecovalo o 107 ;) všichni vyhrožovali, jak "to nezvládnou" ale nakonec společný sportovní duch zapracoval a kolektivní hec vybičoval všechny maminky (a i jednoho tatínka) k super výkonu 30-45 minut/5km :) /měřila jsem s dovolením amatérsky pro svou potřebu na mobilu/ Běhu se zúčastnily také 3 holčičky (jedna z toho v kočárku) a jeden psík - fenečka patřící Olze Menzelové, která přišla aktivní maminky podpořit.

Startovalo se v 10:30 a to symbolickým odmávnutím tričkem od pana primátora města Prahy, pana Tomáše Hudečka. Běželo se parádně, dobíhalo ještě lépe - za potlesku doprovodů a kolemjdoucích. Startu samozřejmě předcházelo doplnění obsahu štafetového tubusu o pamětní minci města, kterou do této putovní truhlice vzpomínek vhodil pan primátor.

<<<Kalendář běhů>>> najdete na webu, takže šup podpořit fajn myšlenku - třeba v rámci pravidelného tréninku a nebo jen jako možnost se sejít s novými lidmi a pobýt na čerstvém vzduchu!!


Shrnuto a podtrženo mýma očima - díky moc Janě Kastnerové a jejímu týmu za parádní chvíle a na jaře se poběží i nás v městečku, slibuju!! :)

Žádné komentáře:

Okomentovat