úterý 10. března 2015

Aktivní matka = spokojená matka = spokojené dítě aneb rozhýbejte se na MAMINY CUPu i letos

Ač jsem přímo MAMINY CUP neabsolvovala, jeho stvořitelku a hlavní iniciátorku, Janu Kastnerovou, sleduji už delší dobu. A jejího muže Jirku taky :) Domýšlivě je počítám mezi své známé a strašně moc jim fandím. Dva skvělí příjemní akční lidé, kteří akce nejen vymýšlejí, ale také se jich aktivně účastní. Sympatická štíhlá a usměvavá Jana pořádá MAMINY CUP a letos už dokonce 5.ročník a nově ve dvou městech, protože má u maminek velký úspěch. Jejím počinem je také "nikdy nekončící štafeta maminek Českou republikou" neboli Maminy Run. Jirka, její manžel, pro změnu pořádá a absolvuje UNIVERSALMANIE.CZ, běhy všestrannosti (běh, kliky, dřepy, výpady, angličáky). Oba jsou neuvěřitelně inspirující sporťáci a osobnosti a čiší z nich nadšení pro věc na sto honů.

Pokud tedy máte zájem poznat jejich nadšení a energii naplno, máte šanci ;)

Přikládám oficiální MAMINY CUP text :

Maminy Cup 2015, oslava ženství a mateřství sportem a relaxací
MAMINY CUP 2015. Ženy, hýčkejte své tělo a duši.

Maminky, slyšte, slyšte, chystáme pro vás již 5. ročník festivalu sportu a zdravého životního stylu MAMINY CUP. Je to váš den, kdy se budete moci věnovat jen a jen sobě a užít si tento pocit bez výčitek a naplno. Těšit se můžete jako každý rok na rozmanité druhy sportů, ale i relaxační aktivity – masáže, aromaterapie a zóna ženské krásy.


Sejdeme se 20. 6. v Praze ve sportovním areálu ZŠ Jeseniova a na konci září v Brně.

MAMINY CUP je jeden báječný den, kde si odpočinete a načerpáte novou energii. O vaše ratolesti bude postaráno, budou mít svůj vlastní bohatý sportovní a edukativní program. Ověřenou službou je možnost hlídání dětí. I letos se setkáte se známými tvářemi. Zacvičíte si Dance jógu s Pavlou Rožumberskou a do těla vám dá i populární fitness trenérka Hanka Kynychová. Ambasadorkou projektu pro rok 2015 je Eva Šebrlová, výborná atletka, maminka dvou dětí a manželka nejlepšího českého desetibojaře Romana Šebrleho.

Proto pokud nechcete promarnit příležitost k aktivnímu pohybu a chcete se nechat hýčkat, zajímá vás zdravá výživa a životní styl, neváhejte, a přihlaste se na festival MAMINY CUP 2015, vítané maminky mladé, starší, adeptky i ty v očekávání.

Přihlášky a více informací: www.maminycup.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat