středa 3. dubna 2013

Armáda štíhlých maminek!

Musím se pochlubit. Mám strašnou radost. Převelikou :) Ale postupně...

Když jsem po porodu cácorky přemýšlela o cvičení, věděla jsem, že začnu až po jejích půlročních "narozeninách". Důvodem bylo to, že jsem tušila (a měla jsem pravdu), že mě to pohltí a bála jsem se o kojení. V době kdy bylo cácorce 6 měsíců jsem začala s Jill a stalo se co jsem čekala. Začala jsem makat. 2x denně. Sice to byl moc hrr start a po měsíci se mi to taky vymstilo (nemoc), ale proto to nepíšu. Svoje výsledky jsem dávala na facebook v podobě reportů ze sporttesteru. Na skoro každý report jsem měla 2-5 reakcí typu "Blázne", "Že se na to nevyprdneš", "Proč tolik cvičíš" a podobně. Postupně ale došlo ke změně. Kamarádky se začaly PTÁT. Co cvičím, jak často, co by třeba ony měly cvičit a kde čerpám informace a podobně..

No, zkrátím to. Už 5 kamarádek cvičí taky. Cvičí s Jill a 2 z nich dokonce jako já dávají 30DS 1+2 na jeden zátah a podobně. Takže mám ohromnou radost, že se mi podařilo je přesvědčit, že cvičit jde i s prckem (všechny mají max 1 rok staré mimčo) a vytváříme armádu štíhlých maminek!!

Takže milé holky, mamky i nemamky, HÝBEJME SE, protože ačkoli jaro možná nepřijde, tím spíš přijde rovnou léto, tak ať nás to nezaskočí ;)

4 komentáře:

  1. skvělý pocit někoho namotivovat, co? :)))
    "nejdřív nechápou a odrazují a pak chtějí taky!"
    chtělo by to sraz štíhlých maminek a nějakou pěknou fotečku!
    jen tak dál :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamčo pokud se mi povede holky přesvědčit, tak aspoň nějaké "bezobličejovky" fotky seženu ;) abyste viděli těla půl až rok po porodu :-P

      Vymazat
  2. Tak to z vás mám obrovskou radost! :))
    Držte se všechny, kolik se vás do toho pustilo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Kriss, snažíme se a hecujeme se vzájemně ;) a mě zas hecujete vy ostatní fitness blogerky ;)

      Vymazat