čtvrtek 11. dubna 2013

Následující významné dny plus dnešní cvíčo

Čekají nás 2 významné dny. Zítra kontrola kyčlí cácorky, v 8 měsících. Budu tam muset na frajerku napráskat, že se už staví a uvidíme, co nám na to pan ortoped řekne...minule jsme ještě neměly jadýrka v kyčlích, tak snad už to bude ok a nedostanu za úkol malou ze stoje strhávat dolů..

A v neděli máme výýýročí 8 měsíců, to to letí!! Co cácorka umí? Lézt po čtyřech, stát, pérovat vkleče, vestoje, žvatlat, přendavat hračku z ruky do ruky, cucat všechno okolo, zlobit a taky se krásně smát :)

A jak jsem dneska cvičila? Opět bez trenérů. Udělala jsem si vlastní sestavičku, abych splnila své dvě challenges. Sestavila jsem si cvičení na záda podle videa Jillian z tohoto článku a proložila to po každém cviku 20 dřepy, 5 burpees a 10/10 úklony vestoje a ještě jedním cvikem vestoje na břicho, který nevím jak se jmenuje anglicky a česky už vůbec....(vzpažené ruce, předkop jedné nohy a dotknout se rukama špičky...pike vestoje?.......?). Takže záda plus 240 dřepů a 60 burpees.

Vypadá to, že nějakou dobu se budu věnovat zas svým sestavičkám, jako před cácorkou :)

3 komentáře:

  1. krásný dny! :)
    a vlastní sestavičky jsou fajn

    OdpovědětVymazat
  2. Také se chci vrhnout na své vlastní workouty, ale zatím nemám fantazii, tak tomu dávám čas. :D
    Ať vám to dobře dopadne u pana doktora. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo Jani, ještě jsem tě chtěla poprosit o nějaký kontakt, třeba mail, měla bych na tebe pár dotazů, ale nechci to řešit přes komentáře. Díky! :))

      Vymazat