úterý 31. prosince 2013

Kaliperační kleště aneb nový pomocník

Do roku 2014 jsem si udělala radost a ze serveru http://fitplan.cz jsem si objednala kaliper na domácí měření tuku ;-) 


1.1.2014 jsem si tak naměřila cca 17% tuku, což odpovídá měření v srpnu na InBody. Ale dojdu se ještě během ledna/února přeměřit, ať mám opravdu kontrolu, že jsem se doma změřila správně ;-) 

Nemáte někdo tip na levné InBody nebo Bodystat v Praze?

5 komentářů:

  1. Tak kaliper jsem si chtěla pořídit už dávno, ale nějak jsem jej nikde nemohla najít. Tahe stránka je super, mají i pěkné trička, jak tak koukám. Asi ho taky zkusím objednat, přecejenom je to super forma měření :) A měřila ses sama nebo ti někdo pomáhal?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mončo já to vzala s krokoměrem v balíčku, ten se taky doma neztratí. Někdy si člověk chce ze srandy změřit kolik našlapal krůčků ;-) měřil mě brácha, sama si můžu měřit jen kontrolně ten jeden bod nad kyčlí. Určo si to kup,je fajn pro lidi co se zajímají o své tělo.

      Vymazat
  2. Teď jsi mě úplně navnadila, asi ho objednám :) na váhu nelezu, už mám i strach po takové době a s metrem mi to moc nejde :D jsem zvědavá jak dopadnu o:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je potřeba asistence, ale myslím, že pro průběžnou kontrolu 1x měsíčně třeba je to ideální nástroj. dojdu si ještě na inbody pro kontrolu svého měření a pak bych to viděla na Inbody 1x za 6m a jinak kleštičky. Jen dítě z toho má trauma a řve, bo si myslí, že mě to bolí :D

      Vymazat
  3. Jé zajímavé, :)

    OdpovědětVymazat