sobota 21. prosince 2013

Rekapitulace 2013 a poděkování

Blíží se konec roku a s ním spojený spěch a stres - Ježíšek, návštěvy, návštěvy, návštěvy, Nový rok a podobně. A proto se chci teď, než tento kolotoč začne, zastavit a zamyslet se nad rokem právě finišujícím.

Co se mi povedlo? VŠECHNO :-) Ano, budu skromná a pochválím se komplet za všechno. Povedlo se mi vrátit se v únoru ke cvičení po poporodní pauze. Povedlo se mi dostat do skvělé formy a nabrat svaly. Povedlo se mi starat se o dceru celkem se ctí (hold nemám nervy ze železa, no) a něco jí i naučit. Její pokroky jsou z 95% její vlastní zásluha, ale i na to jsem hrdá. Že jí dávám prostor se učit a rozvíjet, že snad bude samostatná a šikovná. No uvidíme.

Další věc, na kterou jsem strašně hrdá, je matkocvičení. Děkuji tímto kamarádce Martině S., že přišla s nápadem na toto organizované cvičení matek s dětmi, kdy matky cvičí a děti se kolem plahočí. A děkuji všem "svým" holkám - Lindě, Miladě, Simče, Kristýně, Vandě, Gábině, Monče, Janče, Lence, Olče a Věrce za to, že mě nechaly se samokorunovat na cvičitelku. Holky ani neví, jak moc to pro mě znamená. Sestavovat cvičení, motivovat je k pohybu, vidět jejich pokroky a snahu, to je pro mě ta největší odměna. Vážím si důvěry ve mě vložené, opravdu moc. S matkocvičením jde ruku v ruce i moje snaha holky vzdělávat v oblasti zdravého stravování a mým úspěchem je hlavně jejich posun z dietění a hladovění k jídlu. (A Kristýnky zhublá kila a centimetry!).

Dál chci poděkovat kamarádce Katarině za to, že mě vzali do party na kruháče a že mi dali další prostor pro seberealizaci.. Sestavovat kruhové tréninky 2x týdně je pro mě taky super relax. Tím se dostávám k jediné věci, kterou si chci vytknout a která bude asi mým hlavním předsevzetím. A tou věcí je odpočinek. Ač sama vím, jak je regenerace důležitá, je to věc, kterou šidím, flákám a fixluju úplně nejvíc :(

Takže Jani, sama od sebe máš z 5 hvězdiček 4 (jedna dolů za nekonající se odpočinek) a vzhůru do vymýšlení cílů na další rok ;)


3 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. Já vím,ty mi ten odpočinek furt připomínáš a je to marný...polepším de!

      Vymazat
  2. Šikulka! :)) Ten odpočinek určitě napravíš. ;)
    Přeji všechno nej do nového roku a krásné Vánoce. :*

    OdpovědětVymazat