pondělí 2. června 2014

Restart aneb prodloužený víkend skoro bez dítěte

V sobotu to bylo 14 dní co jsem slaměně osiřely a proto si mé nervy žádaly trochu odpočinku. Ono totiž je docela fuška zůstat jen skorošílená, protože mé geny prostě na nonstop péči o dítko cácorčina kalibru nejsou stavěné :-P Takže jak jsem využila hlídání? Naplno!

Pátek 16:30-18:30
Přijel můj táta s bráchou, že posekají zahradu. No to bych nebyla já, abych je nepožádala o 45 minutový dohled nad malou a šla jsem běhat. Výsledek nic moc, běh je moje slabina, ale schválně se jím trochu trápím, aby mělo tělo změnu. Takže 4,6 km za cca 40 minut s tím, že chvíli jsme i cvičila.

Sobota 9:00-19:00
Dítě si na celý den vzali přítelovo rodiče :D YES. Sice teda při pohledu jak mi odvážejí dcérenku mi aji slzička ukápla, ale rázem jsem jí setřela a už to jelo. Hodinu úklid celého baráku, pak 30 minut Bob Harper a jeho Ultimate Cardio Body (jen půlka, nebyl čas), pak sprcha..dlouhá a v klidu bez volání "Už jdu!" a ani bez nutnosti sprchovat se potichu :-P , oběd a šup na bus. Vystoupila jsem 5km od cíle (nákupní centrum) a prošla se. V OC jsem byla pěkně v klidu a uvolněná a ulovila super šaty, pak tílka a dobroty, takže dnes hřešící den ;)

Pak šup busem domů, převléct a můj první pokus o delší běh - 7km k tchánovcům. Zvládla jsem to za 45 minut, takže paráda!! Běželo se nepoměrně lépe než v pátek, což přisuzuju tomu, že v pátek jsem měla už ráno trénink s maminkami a měla jsme unavené tělo ;) Nicméně domů jsme pak s malou přijely už jen na večerníček, umýt a spát, takže paráda.

Neděle 9:00-14:00
Hlídala moje mamka a my si s kámoškou dojely na InBody plus mě vzala na nákup když tu nemám toho mýho chlapa (prodal před odjezdem auto a já navíc nemám řidičák). Inbody dopadlo parádně, viz obrázek, který jsem dávala už i na facebook. Tím jsem si splnila cíl a pod 10kg tuku už jít nechci ;)

Pondělí 8:30-18:00
Cácorka šla poprvé do ZOO. Pěkně jsem jí naložila babi a dědovi do auta už v půl 9 a šla jsem si v klidu zacvičit. V jedenáct jsem se vydala za kamarádkou a pak na 14:30 za prckem do ZOO. Tam jsme společně pobyli ještě 2 hodiny a šup domů. Cácorka byla v ZOO jak u vytržení, lítala zprava doleva, dala si s dědou klobásu ke sváče a nespala ani po obědě v kočárku jak byla ze všeho na větvi :D


3 komentáře:

  1. Moc Ti to sluší. Z 7km za 45 minut je teda super běh! ŠIKULA

    OdpovědětVymazat
  2. Musela jsem během víkendového odpočinku bez dětí načerpat pořádně energie. Z manželovy moka konvičky jsem si tak připravila jak ráno tak odpoledne kávu, nad kterou jsem se rozplývala ještě po celý den. Člověk by neřekl jak rozdílná chuť se z toho dá vymáčknout.

    OdpovědětVymazat