pondělí 1. dubna 2013

Můj boj s mlsáním

Bojuju s mlsáním kravin. A zatím vede mlsání o dost bodů. Nějak se mi nedaří to ukočírovat a proto si asi dám od zítřka zas No Added Sugar, protože posledních pár dní jsem perlila....

Moje několikaleté odpírání všeho možného způsobilo, že když si mlsnu, tak se otevřou stavidla a jedu ve velkém. Není to záchvatovité přejídání v pravém slova smyslu, ale je to takové typické dietářské "No, teď už je to stejně jedno, tak si dopřeju pořádně!" a to je špatně. Mrzí mě to, protože se třeba teď nemůžu věnovat cvičení (snad od zítra to půjde!) kvůli nachlazení a místo abych se snažila aspoň v jídle, tak to kazím i v jídelníčku. A zbytečně!

Co z toho plyne? Že nejlépe dneškem, ale rozhodně zítřkem počínaje se polepším! Tak! :)

Pěkné velikonoce všem a doufejme, že to JARO už konečně přijde!!

4 komentáře:

  1. Jó, tak já mám takové chutě obzvlášt ve "svých dnech". Jinak už se mi daří se celkem ovládat. Ale jednu dobu to byl fakt děs.
    Napadá mě, že bych si mohla zase dát nějakou svou osobní výzvu, kterou bych zveřejnila na stránkách, protože mě to pak nutí dodržovat, abych nezklamala nejen sebe, ale i čtenáře. :)) Můžeš to vyzkoušet, třeba ti to také pomůže. ;)
    Držím pěsti, ať vydržíš!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si výzvu dala, ale moc komplikovanou a moc striktní..."své dny" teď neřeším, s cácorkou jsem jich ušetřena díky kojení ;) Určo mi pomůže takhle podpora od vás, to půjde!

      Vymazat
  2. úplné vynechávání by nemuselo dělat dobrotu :) nějaké cukry potřebuješ! jen se je snaž jíst pouze dopoledne :)
    držím palce! a jaroo, pojď už

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamčo dík, pořád to svádím na to počasí, protože to je fakt mazec! A neboj, úplně striktní nebudu, jen to chce ukočírovat v rozumné míře a netláskat KRAVINY! Vadí mi nejen cukry, ale spíš když jím blbosti plné ztužených tuků a tak (sušenčičky, oplatečky a podobně)...dík za podporu!

      Vymazat