středa 9. října 2013

Jednou nohou v blázinci

Cácorka je nemocná. Má angínu. Z toho plyne, že máme zaracha a musíme sedět doma. Uuuááá! Moje hyper prudérní dítko, vstávající v 5 hodin mě asi za ten týden marodění přivede k šílenství. Ječí, prudí, dožaduje se pozornosti a nudí se. Naštěstí je jí docela dobře a nijak extra netrpí, ovšem moje trpělivost dostává brutálně zabrat.


Budíček máme v 5 hodin a malá je OK a v pohodě asi tak 15 - 30 minut. Takže se stihnu nasnídat (ovšem kafe už piju na etapy a za řevu) a pak mě čeká cca 6 hodin utrpení. V poledne se pokouším dát malé oběd, ale nemá chuť k jídlu. Pak jde naštěstí spát. Normálně spává 12 - 15 hodin a já mám čas pro sebe, ovšem nemoc jí asi ruší (a podle mě má i hlad když pije jen Sunar) a budí se cca po 1 - 2 hodinách spánku. Například včera jsme musely vydržet 13,30 - 18,30 vzhůru a "Matko, bav mě!"...asi jsem divná (nebo špatná) máma, ale věnovat se plně 11 hodin dítěti mě naprosto zabíjí...navíc prdelka je ještě malá, takže hrát si moc neumí...

Naštěstí období teplot už máme za sebou, ale jak vydržím s tím mým skřítkem do středy doma, to nevím...

Jo a samozřejmě jsem musela zrušit své hodiny cvičení (nemám zástup) a musím si vystačit doma, takže nastupuje http://www.fitnessblender.com/ a jejich pro mě neokoukané sestavy posilování.

Včera například toto:
6 minut zahřívačka
40 minut posilování celého těla
a na závěr 5 minut protažení

Dnes se chystám na další várku, tak snad mě malá za celý den totálně nevyšťaví ;)

5 komentářů:

  1. Úplně Ti rozumím, my když nejdeme ven, tak je to peklo. Malá když se nevyřádí, tak je hrozně protivná a nezvladatelná. Kolikrát z ní šílím, i když s ní lítám všude možně, být s ní celý týden doma, asi mě odvezou :-) Tak silné nervy a ať to zvládneš ve zdraví :-) A malé ať je brzo líp ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dík za podporu, je to mazec...zítra přijede moje mamka, tak snad si malá trochu užije změnu...

      Vymazat
  2. Jejda, snad bude malá brzy v pořádku. :)) Věřím, že to musí být zápřah. Pro mě byl nadlidský výkon si jen "pár" hodin hrát s mladším bráchou, když byl v takovém věku. :D
    Je super, že si najdeš čas alespoň na cvíčo doma. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na cvíčo si čas najdu skoro vždycky ;) beru to jako studijní volno na vyhledání a vyzkoušení nových cviků pro "moje" maminky na cvíčo :)

      Vymazat
  3. Ne, nejseš divná (ani špatná) máma :)))).Zabavit dítko x hodin je opravdu náročný.
    Mě by zabilo to vstávání v 5:00.

    OdpovědětVymazat