pondělí 21. října 2013

První krok k fitness vzdělání

Včera jsem poprvé byla na oficiální vzdělávací akci a to na přednášce na téma "Břicho" - jak se má cvičit, jak ho zhubnout a podobně. Proč jsem se rozhodla na takovou přednášku jít? Protože nějak začít musím, že. Jednou (snad za rok) bych si ráda udělala kurz "Trenér kondičního posilování" a "Výživový poradce", ale jelikož jsem věčný pochybovač, tak se pořád bojím, jestli takový kurz zvládnu...představa šprtání, psaní práce a následných zkoušek mě šíleně znervózňuje, až děsí. A tak jsem si řekla, že začnu pomalu a postupně oťukávat své znalosti.

Včerejší přednášku/seminář/školení vedla shodou náhod moje skoro-spolužačka z gymplu (což jsem zjistila až po zaplacení) a nedozvěděla jsem se nic co bych už nevěděla. Byly to tedy vyhozené peníze? ROZHODNĚ NEBYLY. Co mi tedy přednáška dala? Zjistila jsem, že to co říkám na cvičení kamarádkám maminkám je pravda a ne žádné bludy. Ověřila jsem si, že jim radím správně a že všechno co dodržuji i já se shoduje s vědomostmi někoho, kdo na ten "papír", po kterém prahnu, má. Taky jsem si omrkla, jak vypadá taková přednáška, zjistila jsem, kolik si za ní účtují a kolik toho za danou sumu klientům předají. A to je taky know-how, které pro mě má velikou cenu, protože mým snem je se mým koníčkem živit. A mým koníčkem je zdravá strava, zdravý pohyb a zdravý život.

Takže tímto děkuji za fajn 2 hodiny a taky za to, že jsem díky této akci poprvé nechala cácorku samotnou s mojí mamkou, která jí mistrně zvládla nakrmit a uložit ke spánku ;) Mějte krásné slunečné dny!!!

4 komentáře:

  1. Takový seminář byl určitě super :) Taky zjišťuji, že na většině kurzů, na které chodím, se už toho moc nového nedovím. Holt hodně studuji sama :) Ale aspoň si člověk ucelí své znalosti a získá i ten potřebný papír no. Tak držím palce, ať ti plány výjdou a v budoucnu se budeš moci taky svým koníčkem i živit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak toto bylo jen takové "poloprofi", ještě bez papíru, ale nějak jsem začít musela :) pro mě byl největší přínos že jsem měla důvod odhodlat se spát s cácorkou u mojí mamky a nechat malou s babi o samotě i na spaní (chodí v 19h a já přišla k mamce domů v 20,15) což bylo poprvé! :)

      Vymazat
  2. Já se také chtěla jednoho takového semináře zúčastnit, dokonce s mou oblíbenkyní Nikolou Weiterovou, nicméně mi to tehdy nevyšlo, tak snad příště. :))
    Nevíš o nějakých stránkách, kde by byly shrnuty tyto semináře apod. v rámci celé ČR, aby měl člověk přehlede o tom, kde se co koná? Také bych se někam ráda vydala. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kriss jak jsem psala Monče, tohle bylo takové obyč posezení a povídání spíš obecněji, s holčinou která ale ví o čem mluví, nicméně nic certifikovaného. Ale jelikož se většinou šíleně podceňuju a na nějaké profi kde musíš i ty něco umět jsem se bála, tak jsem ráda udělala aspoň takovýto první krok :)

      Vymazat