pátek 8. března 2013

Mě se líbí Bob,....., a hlavo moudrá zlob se zlob,.... :)

Zamilovala jsem se! Mou novou láskou je Bob Harper! :) Jill, omlouvám se, ale jsi odsunuta na "odpočinkovou" kolej, mým hlavním objektem touhy je tvůj kolega Bob...

Asi vypadám jako cvok, ale nešlo to jinak napsat. Bob Harper mě dostal. Zatím s ním cvičím Beginners Weight Loss Transformation a Ultimate Cardio Body včetně Glute Challenge. Ultimate si dopřávám vždycky ve středu a v neděli. Myslím, že 60 minut makačky v podobě kardia týdně fakt stačí. Prokládám to Beginners a musím říct, že mi přijde toto začátečnické video náročnější než Ultimate. Trvá sice o 10 minut kratší dobu, ale cviky v něm obsažené zvládám hůř. Beginners si dávám do programu tak 2-3x týdně. Ostatní dny se vracím k Jill a prokousávám se Ripped In 30, ale popravdě po dynamickém Bobovi jsou dvacetiminutovky s holkama poněkud fádní. Ale stále je i na Jill hodně moc práce, protože dokud nebudu cvičit většinu (ne všechny, nedělám si iluze) cviků v pokročilém módu, tak nebudu spokojená ;)

Takže sportu zdar, zítra si dám Jillian Ripped In 30 Level 2 - poprvé! a v neděli mám opět randíčko s Bobem ;)

Jo a každý den 10 min simuluju skákání přes švihadlo - ráda bych se hecla a udělala časem (do konce sezony) 1000 přeskoků přes švihadlo na jeden zátah ;)

4 komentáře:

  1. Tak Boba jsem ještě nezkusila, ale mám ho v pořadníku. :D
    Jinak 1000 přeskoků přes švihadlo? Tomu říkám výzva! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Boba moc doporučuju. Chlapskej přístup má úplně jinou atmosféru ;) a to švihadlo je otázka, jestli dám, ale ráda bych :) teď jdu udělat dnešní dávku burpeeees !!!

      Vymazat
  2. S Bobem se mi taky cvičí lépe než s Jillian.:) Těch 1000 přeskoků bude makačka, ale zvládneš to, když tak poctivě trénuješ.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lúco já jsem se rozhodla to střídat. Dávám ST a NE Ultimate Cardio Body, mezitím 1-2x Beginners Weight Loss Transformation a Jill Ripped In 30. Chci to docvičit :) a zítra poprvé zkusím No More Trouble Zones od Jill :)

      Vymazat