úterý 7. května 2013

Nákup ve zdravé výživě - loterie poprvé :)

Dnes jsem zašla do zdravé výživy a nakoupila pár hokus pokusů. Ochutnala jsem ze dvou plus jeden znám. Jeden super, druhý nic moc...

Pohankové křupky jsou pro cácorku. Dostala jednu na zkoušku a dobrý :) pšeničné medové pukance jsou super do bílého jogurtu na snídani nebo sváču. Karobový kokosový suk (pod křupkami) jsem měla minule a moc mi chutnal. Jogurtová tyčinka (pod pukanci) je hokus pokus č.1, uvidíme. Karobová tyčinka s ovocem a rozinkami mi moc nezachutnala a docela lituju, že jsem koupila ještě tu samou se slunečnicí. Očekávala jsem konzistenci jako u té s kokosem, ale chyba lávky. Kokosová je vláčná a nadýchaná, zatímco tato (ta s oranžovou etiketou) je tvrdý karobový lisovaný kus. Nu což, zkusit se to musí. No a poslední, úplně vespod, jsou jablečné trubičky s konci namočenými v jogurtu. Cestou jsem neodolala a ochutnala jsem stejné, jen namočené v karobu a byly moc dobré. Nepřeslazené, přírodně chutnající...Celková cena včetně snědených trubiček je 130,-Kč. Není to málo, ale když to budu jíst pěkně pomalu, tak to je ok :) 

6 komentářů:

  1. Mně třeba zase ty karobový tyčinky chutnají, zvykla jsem si :D Nebo je taky dobrý, si je na kostičky dát do nějaké kaše :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono jde asi hodně o zvyk, přeci jen je to jiná chuť. Nezatracuji je, jen jsem čekala něco jiného a dát je do kaše je dobrý tip - příště zkusím!

      Vymazat
  2. Jé, tak ty karobové tyčinky jsou super, ty už jsem měla, nedávno jsem poprvé koupila i ten suk a také byl super a co se křupek týče, měla jsem ty jáhlové, ale na pohankové si dělám zálusk také :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moje malá pohankové miluje skoro víc než kukuřičné :)

      Vymazat